Način na koji korisnici pristupaju informacijama dramatično se promenio poslednjih godina. Internet više nije ograničen samo na naše stolove, korisnici više nego ikada koriste svoje telefone i tablete za traženje informacija u pokretu.
Prilagodljivi dizajn obezbeđuje efikasnu komunikaciju vaše web stranice na uređaju bilo koje veličine, osiguravajući da korisnici lako pronađu ono što im je potrebno, kada im je potrebno.

Šta je responsiv  dizajn?

U svom najjednostavnijem obliku responsiv  dizajn omogućava web lokaciji da radi na uređaju bilo koje veličine kao da je dizajniran posebno da odgovara toj veličini ekrana. Budući da dizajneri i programeri rade pod istim krovom, u mogućnosti smo da kreiramo responsivne sajtove koji korisnicima pružaju najbolje iskustvo na vašoj web stranici, bez obzira na uređaj koji koriste.

Automatska ažuriranja za mobilne telefone i tablete

Responsivni dizajn nije samo velika prednost za vaše korisnike, već i za vas kao vlasnika web sajta. Uštedimo vam troškove pravljenja zasebne web stranice za mobilne uređaje i ubrzavamo ažuriranje vaše web sajta unosom promena iz jedne administrativne oblasti. Naš strateški planirani dizajn i pametan kod obavljaju sav posao, što znači da jednostavno ažurirate svoj web sajt kao i obično.

sajtovi prilagodjeni za sve uredjaje

Prednosti responsiv  web sajta

Korisnici ne žele da zumiraju i umanjuju da bi se snašli na vašem sajtu . Uz responsivni web dizajn,  obrasci su restilizovani tako da odgovaraju ekranu, a navigacija je laka. Čitavo iskustvo izgleda bez napora i stoga je veća verovatnoća da će vaši korisnici konvertovati.

Korisnici provode duže vremena na vašoj web stranici

Prilagođavanjem veličina i izgleda teksta možemo poboljšati čitljivost vašeg sadržaja i na taj način smanjiti frustraciju korisnika. Ovo kasnije podstiče korisnike da duže ostanu na vašoj web lokaciji.
Smanjena stopa posete
Da li ste ikada otišli ​​na web lokaciju na svom telefonu i vratili se pravo na Google jer niste mogli da se snađete ili je sadržaj bio premali, previše zbunjujući? Odgovarajući dizajn osigurava da se to ne dogodi.